Trainingen en cursussen

Net als bij VNG Connect Congressen is de Academie van VNG Connect gespecialiseerd in de materie waarmee (decentrale) overheden hebben te maken. De thema’s die centraal staan op de bijeenkomsten van VNG Connect Congressen vormen ook de ruggengraat van het aanbod van de VNG Connect Academie. De cursussen, workshops en masterclasses die de Academie van VNG Connect organiseert, kunnen dienen als aanloop naar een bijeenkomst rond het thema. Of een leergang biedt na een congres verdieping voor nieuwsgierig geworden ambtenaren en bestuurders.

Het aanbod van de VNG Connect Academie is op maat gemaakt voor de verschillende doelgroepen binnen de decentrale overheid. Er zijn specifieke programma’s en onderwerpen voor ambtenaren, raadsleden en voor bestuurders. Veel van de leerprogramma’s zijn op maat te bestellen, ook bijvoorbeeld voor de hele gemeenteraad. Cursussen op een specifiek terrein zijn juist leerzaam voor gespecialiseerde ambtenaren, raadsleden en de wethouder met de materie in portefeuille.

Het aanbod van de VNG Connect Academie, die nauw is verbonden met VNG Connect Congressen, is te vinden op de eigen website van de VNG Connect Academie