Een inhoudelijk festival

LabourLawLands

Iedereen die zich bezig houdt met het arbeidsrecht krijgt met de veranderingen van de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA) en Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) te maken. Reden voor de opdrachtgevers VAAN, VvA, VJAA en VA&R om in samenwerking met Ministerie van BZK en UWV de handen inéén te slaan en al deze veranderingen in de spotlights te zetten tijdens LabourLawLands.

Onze aanpak

Op het festival werden deelnemers onderdompelt in de LabourLawLands Academy (wetenschap), LabourLawLands Market (voorlichting en netwerken), LabourLawLands@Work (verdieping) en LabourLawLands Talk (discussie en vermaak).

Charlotte Dingemans, advocaat en een van de initiatiefnemers LabourLawLands:
"Ongelooflijk hoeveel hoogleraren, rechters maar ook alle advocaten hun energie hierin stoppen om een sessie te houden. Dat is echt heel mooi om te zien"

Zoals bij bijna ieder congres ontwikkelden we ook voor deze opdracht een huisstijl. De huisstijl ging deze keer een stuk verder dan bij de meeste opdrachten. Waar je op de locatie ook keek, alles klopte. Van lanyards en ballonnen, servetten, bewegwijsborden, stickers op de grond, maar ook de levensgrote letters van LabourLawLands. Wat ons betreft nét dat stukje extra cachet dat het congres helemaal af maakt.

En zo ziet dat eruit

Foto LabourLawLands Foto LabourLawLands  
Foto LabourLawLands Foto LabourLawLands  


Wilt u meer zien? Ga dan naar labourlawlands.nl.


Ook zo'n sprankelend evenement organiseren?

Neem contact op