Sprankelende events met ijzersterke inhoud

WIJ ZIJN VNG CONNECT

Mensen, kennis, netwerken en (overheids)organisaties aan elkaar verbinden. Dat is wat VNG Connect sinds jaar en dag doet: het is wat ons betreft de sleutel om groepen verder te brengen.


Expert in grootschalige complexe events en congrestivals

VNG Connect is een fullservice congres- en studiecentrum in het hart van – bestuurlijk - Den Haag. Dat maakt dat we als geen ander weten hoe inhoud van beleid, wet- en regelgeving kan worden omgetoverd tot een evenement. Als u dat wil groots en meeslepend, maar altijd zonder afbreuk te doen aan de inhoud en met gevoel voor het politiek-bestuurlijk speelveld. Wij denken mee en adviseren. Over uw uitdagingen en doelstellingen. Over vorm en inhoud. Of het nu om ontmoeten, uitwisselen, leren, ontwikkelen of vernieuwen gaat. Zo verbinden wij mens en kennis.

Dé congrespartner binnen de overheid

Verwacht daarom bij VNG Connect een ijzersterk netwerk. Wij zijn de verbindende schakel tussen politiek-bestuurlijke lagen en weten wat bij onze opdrachtgevers én de doelgroep speelt. Met onze activiteiten geven wij vorm aan de de platform- en netwerkfunctie van de VNG. Onze projectleiders zorgen voor projectmanagement van A tot Z en beschikken stuk voor stuk over politiek bestuurlijke sensitiviteit.

Wij begroeten u graag tijdens onze live events

Na anderhalf jaar van lockdowns en elkaar op afstand ontmoeten, kijken we er naar uit om u deze zomer weer op locatie te verwelkomen. Als we een ding hebben geleerd dit jaar is het dat gezondheid het allerbelangrijkste is. Bij al onze bijeenkomsten volgen wij daarbij nauwgezet de richtlijnen van het  RIVM en zorgen voor een veilige omgeving. Wij zien dat veel opdrachtgevers en klanten niet kunnen wachten en veel locaties al vol raken. Wacht daarom niet te lang met uw idee voor een congres of bijeenkomst.

Dit doen wij voor u

Wij organiseren uw (hybride) congres, beurs of webinar van A tot Z, tot in de puntjes. Het enthousiaste en ervaren team van VNG Connect Congressen staat garant voor een soepele organisatie van voorbereiding tot en met evaluatie. Wij denken mee over de inhoud die u wilt delen en zoeken daarbij de goede vorm. Van kleine bijeenkomst tot grote en complexe congrestivals, van plaatselijk tot nationaal, van fysiek tot digitaal en van workshops tot congres. Met onze kennis en ervaring gaan we uw uitdaging graag aan.

Verder praten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in voor een kennismakingsgesprek.

Dé dag voor iedereen die met jongeren werkt

De Voor De Jeugd Dag voelt een beetje als een popconcert. Zodra de inschrijving opent, zitten de deelnemers klaar om een entreebewijs te bemachtigen.

Nieuwsgierig?

Een inhoudelijk festival 

Waar je op de locatie ook keek, alles klopte. Van lanyards en ballonnen, bewegwijsborden en de levensgrote letters van LabourLawLands. 

Benieuwd?

Inspireren, agenderen, verbinden en bouwen

Geen editie is hetzelfde. Verwacht dus ieder jaar nieuwe werkvormen, andere locaties en actuele onderwerpen in de spotlights.

Meer zien?