Over ons

VNG Connect: een organisator met ervaring. We bieden al sinds 1990 informatie aan via bijeenkomsten, beurzen en cursussen en trainingen.

VNG Connect Congressen organiseert al meer dan dertig jaar congressen, congresfestivals en beurzen. Van klein en bescheiden, tot groots en meeslepend. Jaarlijks worden er circa 300 bijeenkomsten georganiseerd van tussen de 10 tot 2.500 bezoekers. In totaal verwelkomen wij ieder jaar ruim 30.000 bezoekers. Dat doen we altijd op maat en voor een toegankelijke prijs.

Wij zijn een volle dochter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Onze opdrachtgevers zijn vaak leden van de VNG maar ook derden (lokale overheid).

Naast congressen kunt u ook bij ons terecht voor seminars, workshops, cursussen en trainingen, ledenraadplegingen, expertmeetings, in-companytrainingen en beurzen.  

Nog meer opsteken?

De VNG Connect Academie 
Voor verdere professionalisering en ontwikkeling van bestuurders en ambtenaren is de VNG Connect Academie de aangewezen partij. De Academie, gelieerd aan VNG Connect, draagt bij aan een krachtige, zelfbewuste lokale overheid. Dit doen wij door het leren en professionaliseren van lokale bestuurders, raadsleden, griffiers en ambtenaren actief te stimuleren, faciliteren en organiseren.
Met onze activiteiten bieden wij u een plek waar u, als lokale bestuurder en ambtenaar, elkaar kunt ontmoeten om met en van elkaar leren. Een plek waar u inspiratie, kennis en ervaringen kunt halen en brengen en met elkaar leert innoveren in de eigen praktijk.

De VNG Connect Academie biedt opleidingen en trainingen aan op elk niveau.
Onze doelgroepen zijn:
› burgemeesters en wethouders;
› raadsleden en griffiers;
› gemeentesecretaris en managementteams;
› beleidsambtenaren;
› uitvoerende ambtenaren.

Kijk ook op vngconnect.nl/academie 

Tijdelijke ondersteuning in huis?

VNG Connect Trainees
Heeft u behoefte aan tijdelijke (project-)ondersteuning? En wilt u zelf investeren in begeleiding van deze tijdelijke krachten? Exclusief voor gemeenten en gemeentelijke organisaties detacheren wij hoogopgeleide trainees om hen kennis te laten maken met het werken voor de lokale overheid.
Naast de detachering ontvangen onze trainees gedurende twee jaar een opleiding van de VNG.

Meer informatie op vngconnect.nl/trainees.

Erkenning

Een erkend congresbedrijf sinds wij door de Vereniging Nederlandse Congres- en Vergaderbelangen (VNC) het certificaat toegekend hebben gekregen.
Sinds 2007 een FOLO- geaccrediteerd bedrijf, zodat wij bij de door ons georganiseerde fiscale bijeenkomsten Permanente Educatie (PE)-punten mogen toekennen aan deelnemers.