De VNG Connect Academie is het leerplatform van en voor gemeenten

Voor kennis, inspiratie en ervaringsuitwisseling

  • De praktijk centraal
  • Actueel én specifiek voor gemeenten
  • Op maat en door heel Nederland

Training kalender

Nieuws

CEDEO-erkenning: hoog rapportcijfer voor VNG Connect

CEDEO-erkenning: hoog rapportcijfer voor VNG Connect

14 okt. 2022
Uit het onderzoek blijkt dat klanten tevreden tot zeer tevreden zijn over de maatwerkdiensten en open opleidingen van VNG Connect. Met een score van ...
Digitale events: een inhoudelijke feestdag op basis van uw eigen interesse

Digitale events: een inhoudelijke feestdag op basis van uw eigen interesse

20 nov. 2020
November is de maand van het digitale evenement. De Voor de Jeugd Dag, de Dag van de Stad en de VNG Juridische 2-daagse zijn zomaar een greep uit d...

Trainingen & cursussen

Uitgelicht
Uitgelicht
Tip!
Uitgelicht
Nieuw

Leerplatform voor raadsleden

Wil je als raadslid meer leren over je rol en je beschik-bare instrumenten, of over inhoudelijke onderwerpen die voor jou als raadslid van belang zijn?

Op het leerplatform voor raadsleden zijn zeven e-learning modules te vinden die je ondersteunen om een vliegende start te maken als raadslid.

Ervaring

“Ambtelijk vakmanschap vraagt ambachtelijk handelen. Dit is ‘goed werk willen leveren’, ‘de kracht van je gereedschap kennen’ en ‘weten dat elke opdracht uniek is’. Toepasbaar voor elke publieke organisatie!”

“Ik heb genoten van de luxe om stil te staan bij de dynamiek die (bewust en onbewust) speelt in overheidsbeleid. Een leergang die goed is opgebouwd vanuit theorie, ik direct in de praktijk kon toepassen en - last but not least - gewoon erg leuk was!”

"Het lezen van de literatuur, het bewust stilstaan, het delen van ervaringen en inzichten en het reflecteren op persoonlijk en organisatorisch handelen was enorm helpend voor mij als beleidsadviseur."

Leergang Sturen in vertrouwen

Twitter

Samen met het A&O fonds gemeenten organiseren we dit leernetwerk over de Omgevingswet. Kosteloos voor medewerkers van gemeenten @VNGomgeving https://t.co/kWjsuXDYQ6

VNG Academie

Vorige week zijn we met een volle groep gestart met de VNG Leergang ‘het maken van een Omgevingsplan’. Wil jij ook meedoen? Op 23 april start een nieuwe groep! @VNGomgeving https://t.co/QHl7B4Ltst

VNG Academie

Vanwege de maatregelen van het kabinet en RIVM tegen het corona-virus gaan onze opleidingen tot en met 31 maart helaas niet door. Wij informeren u zo snel mogelijk via mail of en wanneer wij de opleiding naar later dit jaar verplaatsen.

VNG Academie