Congressen

U zorgt voor de inhoud, wij doen de rest!

Een congres organiseren doe je nooit ‘even tussendoor’, er komt heel wat bij kijken. VNG Connect Congressen is uw partner voor de totale logistieke organisatie van uw (hybride) congres of bijeenkomst, van klein tot groot.
Wij nemen u alle zorgen op secretarieel, administratief en logistiek vlak uit handen en denken graag met u mee over het totale concept en programmering. Een goed concept is immers de basis van een goed congres.

VNG Connect Congressen is dé specialist voor de (decentrale) overheid voor de organisatie van congressen, expertmeetings, beurzen, cursussen en andere bijeenkomsten voor zowel ambtenaren als bestuurders. Met een focus op gemeenten, provincies en waterschappen organiseren wij ook bijeenkomsten in opdracht van onderwijsinstellingen, kennisinstituten, koepelorganisaties en rijksoverheid.

Wat anderen zeggen:

Ontzorging en regie met de juiste toon. Petje af!’

‘Heel fijn dat er wordt meegedacht met waar allemaal rekening mee moet worden gehouden, hoe de webinar voor de kijker een geslaagde ervaring kan zijn en geweldig hoeveel technische en organisatorische zaken jullie uit handen nemen van de mensen (ons) die inhoudelijk bedenken wat er verteld moet worden.’

‘De verbindende schakel tussen inhoud, techniek en logistiek. Flexibel, betrokken en adviserend.’


U zorgt voor de inhoud, wij doen de rest!

Van locatieselectie tot aan vlekkeloze uitvoering; wij verzorgen het voor u. Uiteraard zo georganiseerd dat ze passen binnen uw budget. Onze activiteiten op een rij: