Dé dag voor iedereen die met jongeren werkt

Voor de Jeugd Dag

De Voor de Jeugd Dag wordt georganiseerd uit naam van Ministerie van VWS en de VNG en is bedoeld om iedereen samen te brengen die met en voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders werken en natuurlijk ook voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders zelf.

Onze aanpak

Door de organisatie van de Voor De Jeugd Dag brengen wij deze doelgroepen samen in de vorm van een festival op het terrein van de Westergas in Amsterdam. De diversiteit aan werkvormen, paviljoens, excursies en toevallige ontmoetingen maken de sprankeling in de dag. Niks moet, je bent baas over je eigen programma en tijd. Vorig jaar toverden we het concept van de Voor de Jeugd Dag om tot een digitaal evenement. Ook dit najaar kiezen we voor een hybride variant. Pluspunt is wel: door de deuren digitaal te openen kunnen veel meer mensen deelnemen aan de dag. Zo schreven vorig jaar zich ruim 2.300 personen vanuit de doelgroep zich in om deze inhoudelijk zeer interessante dag bij te wonen. 

De Voor De Jeugd Dag voelt een beetje als een populair popconcert. Zodra de inschrijving opent, zitten de deelnemers al klaar om een entreebewijs te bemachtigen. De 1.500 beschikbare plekken zijn dan ook steevast binnen 24 uur vergeven. De dag heeft een goede naam en deelnemers zijn er graag bij. Precies waarvoor we het doen!

“Als wethouder Jeugd mag je deze dag eigenlijk niet overslaan”

En zo ziet dat eruit

Foto Voor de Jeugd Dag Foto Voor de Jeugd Dag  
Foto Voor de Jeugd Dag Foto Voor de Jeugd Dag  


Wilt u meer zien? Ga dan naar voordejeugddag.nl.

Ook zo'n sprankelend evenement organiseren? 

Neem contact op