Update Coronavirus

Vanwege de maatregelen van het kabinet en RIVM tegen het coronavirus gaan onze congressen tot en met 1 september helaas niet door.
Heeft u vragen over komende congressen? Neem contact met ons op. 

T. 070 - 373 84 58
E. vngconnectcongressen@vng.nl 

Voortaan heten wij VNG Connect

Vanaf 31 maart hebben VNG Congressen, VNG Academie, en VNG Trainees een andere naam. Voortaan heten wij VNG Connect

Wat wij doen

Wij organiseren uw congres, beurs, cursus of training van A tot Z tot in de puntjes. Het enthousiaste en ervaren team van VNG Connect Congressen staat garant voor een soepele organisatie van voorbereiding tot en met evaluatie. Voor de inhoud die u wilt delen, zoeken wij de goede vorm. Van klein tot groot, van plaatselijk tot nationaal en van workshop tot congres. Met onze kennis en ervaring gaan we uw uitdaging graag aan.
Lees meer over onze dienstverlening

Congressen

Meer informatie

Trainingen en cursussen

Meer informatie

VNG in het kort

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten is de koepelorganisatie van alle 355 gemeenten. Samen met alle gemeenten bouwt de VNG aan de kracht en kwaliteit van het lokaal bestuur. De VNG behartigt de belangen van de gemeenten, voert gemeenschappelijke diensten uit en biedt de leden een platform.

Meer over VNG

Naslag

De presentaties nog eens bekijken van de bijeenkomst waar u bij was? Uw collega’s vertellen over het onderwerp? Vind hieronder alle beschikbare documenten, foto’s en filmpjes van de activiteiten die VNG Connect Congressen organiseerde.

Medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers. Voor elk evenement stellen we een team op maat samen, optimaal toegerust om er samen met u een succes van te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij werken onder meer voor

VNG Connect Congressen is dé congresspecialist voor de (decentrale) overheid. We werken en werkten onder meer in opdracht van de volgende organisaties.

Meer weten