Wat wij doen

Wij organiseren uw (hybride) congres, beurs of webinar van A tot Z, tot in de puntjes. Het enthousiaste en ervaren team van VNG Connect Congressen staat garant voor een soepele organisatie van voorbereiding tot en met evaluatie. Voor de inhoud die u wilt delen, zoeken wij de goede vorm. Van klein tot groot, van plaatselijk tot nationaal, van fysiek tot digitaal en van workshops tot congres. Met onze kennis en ervaring gaan we uw uitdaging graag aan.
Lees meer over onze dienstverlening

Congressen

Meer informatie

Trainingen en cursussen

Meer informatie

VNG in het kort

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten is de koepelorganisatie van alle 355 gemeenten. Samen met alle gemeenten bouwt de VNG aan de kracht en kwaliteit van het lokaal bestuur. De VNG behartigt de belangen van de gemeenten, voert gemeenschappelijke diensten uit en biedt de leden een platform.

Meer over VNG

Naslag

De presentaties nog eens bekijken van de bijeenkomst waar u bij was? Uw collega’s vertellen over het onderwerp? Vind hieronder alle beschikbare documenten, foto’s en filmpjes van de activiteiten die VNG Connect Congressen organiseerde.

Medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers. Voor elk evenement stellen we een team op maat samen, optimaal toegerust om er samen met u een succes van te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Maak kennis met al onze medewerkers

Viktor de Groot

Manager Staf & Ondersteuning

Kim van Schaik

Teammanager Operations

Marc Gerritsen

Senior Projectleider Congressen

Ed Venmans

Projectleider Congressen

Liselot Schutte

Projectleider Congresssen

Roger Corssmit

Projectleider Congressen

Suzanne Nederstigt

Projectleider Congressen

Tara Loof

Projectleider Congressen

Linda Hazeveld

Communicatieadviseur

Majorie Ernst

Webredacteur

Esther Planjer

MT ondersteuner

Madeleine de Graaf

Medewerker Finance en Control

Wij werken onder meer voor

VNG Connect Congressen is de congresspecialist voor de (decentrale) overheid. We werken en werkten onder meer in opdracht van en samen met de volgende organisaties en partners.

Meer weten