Solliciteren en vragen

Je hebt interesse in het traineeprogramma, en dan?


  • Direct solliciteren
    Met een druk op de knop kun je direct solliciteren en je cv en motivatie achterlaten. Een adviseur binnen het programma neemt contact met je op. 

    Direct solliciteren
  • Maak alvast kennis
    Wil je eerst wat meer weten voor je een sollicitatie instuurt? Op onze informatiemiddagen beantwoorden we graag al je vragen én maken we alvast kennis met je.

    Meer informatie en data
Is er wederzijds interesse? Voldoe je aan de voorwaarden van een trainee? Dan plannen we een gesprek met elkaar in. Dit gesprek heb je met twee van onze adviseurs. Het gaat over het traineeprogramma, je cv en competenties en we vragen je een pitch te doen over modern ambtenaarschap. Als we van beide kanten na dit gesprek een positief gevoel hebben, kom je officieel aan boord als potentieel trainee. We leggen je dan actief opdrachten voor en je kan zelf op openstaande opdrachten reageren of zelf met een passende opdracht naar ons toe komen. Zodra je wordt aangenomen op een opdracht start jouw traineeprogramma en stroom je in een van de twee traineegroepen van dat jaar in en start het avontuur!

 
Ja, ik heb interesse in het VNG Connect Traineeship