Opleidingsprogramma

Een trainee van VNG Connect word je niet zomaar. Wij selecteren jong talent met de ambitie zichzelf te ontwikkelen en het verschil te maken binnen de lokale overheid. Het opleidingsprogramma bestaat uit verschillende labs waarin persoonlijke ontwikkeling en kennis centraal staan. Iedere vrijdag kom je naar het VNG-kantoor in Den Haag waar je samen met andere trainees aan je kennis, vaardigheden en persoonlijk leiderschap werkt. De overige dagen werk je op locatie bij de opdrachtgever.

Tijdens je traineeship word je intensief gecoacht door een begeleider vanuit de opdrachtgever, een adviseur van VNG Connect Trainees en een leerbegeleider. Op de vrijdagen werk je tijdens labs aan je vaardigheden. We dagen je tijdens het hele opleidingsprogramma uit om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

Bij VNG Connect zien we dat verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten onze denkkracht en handelingsperspectieven vergroten. Hierdoor sluiten we optimaal aan bij de behoeften van onze leden - de gemeenten - en andere opdrachtgevers. Juist daarom zoeken we trainees die hieraan bijdragen. Dus wie jij ook bent en welke droom je ook hebt: je bent welkom.

Dit is een infographic van het opleidingstraject van het VNG Connect Traineeship

Ja, ik heb interesse in het VNG Connect Traineeship