Online Actualiteitendag Omgevingsveiligheid

Online Ambtenaren Fysieke leefomgeving
20
Max. deelnemers
0.5
Aantal dagen
Online
Locatie
Kosteloos
Investering

In uw werk heeft u te maken met omgevingsveiligheid en de omgevingswet. U wilt op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in het werkveld. Deze online actualiteitendag is erop gericht om u snel op de hoogte te brengen van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van omgevingsveiligheid.

Tijdens deze ochtend is er tijd voor een breed scala aan actuele onderwerpen, onder meer de aandachtsgebieden, energietransitie en risico’s op omgevingsveiligheid en actuele jurisprudentie.

Om tijdens het programma een sterke koppeling tussen de theorie en praktijk te kunnen realiseren en waarborgen, werkt VNG Connect Academie met docenten uit de praktijk. Zij beschikken naast inhoudelijke kennis over ruime didactische ervaring zodat aansluiting bij leerdoelen en leerwensen zijn gegarandeerd.

De Actualiteitendag Omgevingsveiligheid is een ochtend online bijeenkomst en zal plaatsvinden via MS Teams. Vooraf zal een digitale intake toegezonden worden waarin u uw leervragen kunt stellen. Tijdens de Actualiteiten dag komen deze aan bod.

U kunt zich tot 14 dagen voor aanvang van de training afmelden. Besluit u binnen 14 dagen voor aanvang af te zien van deelname, dan zal een no-show fee in rekening worden gebracht, deze bedraagt 75,- excl. btw.

Ook interessant voor u