Online Actualiteitendag Omgevingsveiligheid

Online Ambtenaren Fysieke leefomgeving
20
Max. deelnemers
0.5
Aantal dagen
Online
Locatie
Kosteloos
Investering

In uw werk heeft u (dagelijks) te maken met omgevingsveiligheid en de omgevingswet. U wilt op de hoogte zijn van alle recente ontwikkelingen in het werkveld. De actualiteitendag is erop gericht om u snel op de hoogte te brengen van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van omgevingsveiligheid.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.:

  • (Bouwkundige) maatregelen
  • Aandachtsgebieden
  • Aandachtsgebieden en voorschriftengebieden in het omgevingsplan
  • Risico’s en risicoruimte van nieuwe energiedragers
  • Basisnet

Daarnaast is er in het laatste uur ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen over onderwerpen waar u in uw eigen dagelijkse praktijk mee te maken heeft in relatie tot omgevingsveiligheid.

De actualiteitendag Omgevingsveiligheid wordt verzorgd door Simone van Dijk. Zij is werkzaam bij Royal Haskoning DHV en expert op het gebied van omgevingsveiligheid. Voor specifieke actuele onderwerpen zullen gastsprekers uitgenodigd worden.

De actualiteitendag Omgevingsveiligheid is een online bijeenkomst van een halve dag (09.00 - 13.00 uur) en zal plaatsvinden via MS Teams. Vooraf zal een digitale intake toegezonden worden waarin u uw leervragen kunt stellen. Tijdens de Actualiteitendag komen deze aan bod.

Deelname is kosteloos. U kunt zich tot 14 dagen voor aanvang van de training afmelden. Besluit u binnen 14 dagen voor aanvang af te zien van deelname, dan zal een no-show fee in rekening worden gebracht, deze bedraagt 100,- excl. Btw.

Ook interessant voor u

Vol