VNG Trainees foto - Hoe maak jij het verschil?

VNG Detachering

Ben jij iemand die graag het verschil maakt? Maar wel in een wisselende werkomgeving, zodat je jezelf blijft ontwikkelen? En aan het einde van de maand graag een goed en vast salaris ontvangt? Dan is een detachering vanuit VNG Connect een logische stap. Je hebt de veiligheid van een vast inkomen en houdt van de flexibiliteit om binnen de publieke sector op verschillende bestuurslagen te werken.

Waar ligt onze focus?

Onze focus ligt op het ondersteunen en verder brengen van lokale overheden. Dat kan voor verschillende organisaties zijn. Omdat het échte werk en waarde vooral lokaal wordt gemaakt, dicht bij de inwoners van Nederland. Zo kun je het verschil maken; op de lokale democratie, op kwetsbare groepen, voor ambitieuze ondernemers en kritische burgers. Kortom: op een (nog) beter en mooier Nederland. Herken jij jezelf?

Hoe ziet dat eruit?

Alle opdrachten die je doet zijn maatwerk, zodat je altijd werkt aan iets wat er voor jou toe doet. Om elkaar goed te leren kennen koppelen we je aan je eigen adviseur binnen VNG Connect en zorgen we dat je veel collega’s uit het VNG netwerk leert kennen. Zo bouwen we met elkaar een community waar je de rest van je carrière de vruchten van plukt. Eigen ontwikkeling en opleiding op maat staan bij ons voorop. Samen met jou stellen we per
jaar je eigen ontwikkelprogramma samen; gebaseerd op de opdrachten die je doet en de ontwikkeling die je zelf wil doormaken.

Wat ga je doen?

Je gaat met projecten en actuele thema’s aan de slag, zowel in de uitvoer als beleidsmatig. Maar op papier zetten is één ding, zorgen dat dit beleid ook wordt uitgevoerd is iets anders. En precies daarmee maak je het verschil. Zo kun je bij alle opdrachten waar je bij VNG Connect aan werkt je kennis, ambitie en ervaring kwijt. Zodat je doet wat je graag wil: een bijdrage leveren aan de maatschappij. Of dat nu gaat over wonen, energie, armoede, onderwijs of kwetsbare groepen. Jij gaat ‘aan’ op het leveren van een tastbare bijdrage. Denk jij in oplossingen en wil je bijdragen aan het beter maken van gemeenten, de provincie maar ook de VNG zelf? Heb je in ieder geval 2 jaar ervaring binnen de publieke sector? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.
Goed om te weten: we hebben daarnaast een meer dan marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en je komt in een organisatie waarin persoonlijke aandacht en plezier nog heel normaal zijn. Bij interesse of vragen kan je contact opnemen met Jonathan van der Heijden of Jessica Liem, beiden adviseur Detachering binnen VNG Connect. 

Direct solliciteren!