E-learningmodule “Veilig gebruik Suwinet”

E-learning
Ambtenaren Informatiesamenleving
In overleg
Max. deelnemers
max 45 minuten
Aantal dagen
Kosteloos
Investering
Het is noodzaak om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens van burgers verkregen via Suwinet. De e-learningmodule “Veilig gebruik Suwinet” is specifiek gericht op het vergroten van dit bewustzijn. Deze e-learningmodule is bedoeld voor iedereen binnen een gemeente die direct of indirect met Suwinet werkt. Zoals gebruikers, beheerders, Security Officers en leidinggevenden. De e-learningmodule is te volgen door nieuwe én bestaande medewerkers.
 
De module "Veilig gebruik Suwinet" bestaat uit vragen en videofragmenten met een korte uitleg over het omgaan met gegevens geraadpleegd via Suwinet. Het volgen van de e-learningmodule neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag. Na het doorlopen van de hele module ontvangt u een certificaat met een bewijs van deelname.
Om bij de e-learningmodule te komen, kunt u zich registreren. Zodra u uw inloggegevens heeft ontvangen kunt u aan de slag. U ontvangt de inloggegevens binnen 24 uur.
'Veilig gebruik Suwinet' is bedoeld en gemaakt voor alle medewerkers van de provincies, waterschappen en gemeenten. 
Toegang tot de e-learningmodules kunt u nu aanvragen. Maak een account aan via deze link én schrijf uzelf in voor de e-learning. De inschrijving is gelukt als u een bevestigingsmail (géén verificatiemail) heeft ontvangen. Na inschrijving ontvangt u van ons binnen één werkdag uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de e-learningomgeving.
Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de e-learning “Veilig gebruik Suwinet” en u heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen, logt u in bij www.e-vng.nl. Daarna kunt u gratis beginnen aan de e-learning “Veilig gebruik Suwinet”.