Elkaar live ontmoeten kan ook digitaal

09 okt. 2020

Kiest u maar: digitaal, fysiek of hybride
Dat de 1,5 meter-samenleving impact heeft op onze congressen en opleidingen is een feit. Maar juist in deze tijd is het belangrijk om ‘connected’ te blijven. Kennis te blijven delen, op de hoogte te blijven van de laatste vaktrends en samen scenario’s te verkennen en te blijven verbinden.

Elkaar live ontmoeten kan ook digitaal
Online congressen en opleidingen zijn sinds de afgelopen maanden niet meer weg te denken. Onze digitale evenementen en opleidingen zijn meer dan simpelweg een vervanging voor een gewone ontmoeting. Beleving en mensen met elkaar verbinden, dat is waar het bij ons om draait. Interactieve webinars, een talkshow vanuit een studio...  Natuurlijk mét een warm welkom door de dagvoorzitter tijdens het klassieke ‘inloopmomentje’ en plenaire sprekers die aan tafel schuiven, omdat er ook genoeg mogelijkheden zijn voor hybride sessies. Online of offline, groot congres of kleine masterclass:  een breakoutsessie is zo geregeld. Met als extra pluspunt: een potentieel groter bereik en goede content om de website na afloop te vullen.

Op locatie mét 1,5 meter afstand
Een training op locatie volgen, is nog mogelijk en we houden ons daarbij aan alle RIVM-maatregelen, zodat u veilig uw training kunt volgen. Hoe de trainingen er uitzien, leggen we graag uit.

 • 1,5 meter afstand gegarandeerd
  Op alle locaties zijn de zaalindelingen – flink – aangepast. Zo kunnen we voor iedere groep de anderhalve meter waarborgen. Veel locaties zijn ingedeeld in verschillende zones en er zijn looproutes aangebracht.
 • Extra hygiëne
  Op alle locaties kunt u bij binnenkomst desinfecterende handgel verwachten. En natuurlijk wordt de hele dag extra schoongemaakt: van liftknoppen tot toiletten, tafels en deurklinken.
 • Centraal gelegen locaties
  Voor onze opleidingen en trainingen kiezen we voor centraal gelegen locaties. Niet alleen goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto.
 • Cateringaanbod
  Zoals altijd staan de thee en koffie klaar en kunt u bij sommige opleidingen een lunch verwachten. Het cateringaanbod is natuurlijk wel aangepast aan de geldende maatregelen. Hoe dat er precies uit ziet, is per locatie verschillend.
 • Locaties
  Voor uw opleiding begint,  ontvangt u van ons het adres van de trainingslocatie. Op de website van de locatie kun je precies zien welke maatregelen zij nemen.

Volgt u een training of opleiding bij VNG Connect? Dan verwachten we ook van u dat u zich aan de richtlijnen van het RIVM houdt. Dat betekent:

 • Houd 1,5 meter afstand
 • Heeft uw klachten? Blijf thuis
 • Schud geen handen
 • Was vaak uw handen
 • Hoest en nies in je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Draag een mondkapjes in publieke binnenruimtes.

Aan de slag met uw congres of opleiding
Bekijk onze sites voor alle mogelijkheden en nieuwe digitale opleidingen en congressen. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs als u vragen hebt. Juist nu zorgen wij dat uw congres of opleiding  ook sprankelt.

Quote

“Heel fijn dat VNG Connect meedenkt waar allemaal rekening mee moet worden gehouden, hoe de webinar voor de kijker een geslaagde ervaring kan zijn. En geweldig hoeveel technische en organisatorische zaken jullie uit handen nemen van de mensen die inhoudelijk bedenken wat er verteld moet worden.”