Elkaar live ontmoeten kan ook digitaal

09 okt. 2020


Juist in deze tijd is het belangrijk om ‘connected’ te blijven. Kennis te blijven delen, op de hoogte te blijven van de laatste vaktrends en samen scenario’s te verkennen en te blijven verbinden.

Virtuele congressen, digitale congressen en online trainingen

Online congressen en opleidingen zijn sinds de afgelopen maanden niet meer weg te denken. Onze digitale evenementen en opleidingen zijn meer dan simpelweg een vervanging voor een gewone ontmoeting. Beleving en mensen met elkaar verbinden, dat is waar het bij ons om draait. Interactieve webinars, een online opleiding over leidinggeven op afstand of een talkshow vanuit een studio...  Natuurlijk mét een warm welkom door de dagvoorzitter tijdens het klassieke ‘inloopmomentje’ en plenaire sprekers die aan tafel schuiven. Ook klassieke breakoutsessies zijn geen probleem en bij een digitale trainingen splitsen we op in kleine werkgroepjes. En na afloop kan alle digitale content makkelijk gedeeld worden of nog een keer rustig worden nagekeken.

Aan de slag met uw online congres of digitale opleiding

Bekijk onze sites voor alle mogelijkheden en nieuwe digitale opleidingen en congressen. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs als u vragen hebt. Juist nu zorgen wij dat uw congres of opleiding  ook sprankelt.

Quote

“Heel fijn dat VNG Connect meedenkt waar allemaal rekening mee moet worden gehouden, hoe de webinar voor de kijker een geslaagde ervaring kan zijn. En geweldig hoeveel technische en organisatorische zaken jullie uit handen nemen van de mensen die inhoudelijk bedenken wat er verteld moet worden.”