Elkaar live ontmoeten kan ook digitaal

28 jul. 2020

Kiest u maar: digitaal, fysiek of hybride
Dat de 1,5 meter-samenleving impact heeft op onze congressen en opleidingen is een feit. Maar juist in deze tijd is het belangrijk om ‘connected’ te blijven. Kennis te blijven delen, op de hoogte te blijven van de laatste vaktrends en samen scenario’s te verkennen en te blijven verbinden.

Elkaar live ontmoeten kan ook digitaal
Online congressen en opleidingen zijn sinds de afgelopen maanden niet meer weg te denken. Onze digitale evenementen en opleidingen zijn meer dan simpelweg een vervanging voor een gewone ontmoeting. Beleving en mensen met elkaar verbinden, dat is waar het bij ons om draait. Interactieve webinars, een talkshow vanuit een studio...  Natuurlijk mét een warm welkom door de dagvoorzitter tijdens het klassieke ‘inloopmomentje’ en plenaire sprekers die aan tafel schuiven, omdat er ook genoeg mogelijkheden zijn voor hybride sessies. Online of offline, groot congres of kleine masterclass:  een breakoutsessie is zo geregeld. Met als extra pluspunt: een potentieel groter bereik en goede content om de website na afloop te vullen.

Op locatie mét 1,5 meter afstand
Voor trainingen en opleidingen kunnen we ons voorstellen dat dat ‘gewoon op locatie’ soms fijner is. Bijvoorbeeld om vakgenoten te leren kennen of vanwege de interactie met de docent. Daarbij nemen we natuurlijk alle RIVM-richtlijnen strikt in acht en volgen we eventuele veranderingen op de voet.

Aan de slag met uw congres of opleiding
Bekijk onze sites voor alle mogelijkheden en nieuwe digitale opleidingen en congressen. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs als u vragen hebt. Juist nu zorgen wij dat uw congres of opleiding  ook sprankelt.

Quote

“Heel fijn dat VNG Connect meedenkt waar allemaal rekening mee moet worden gehouden, hoe de webinar voor de kijker een geslaagde ervaring kan zijn. En geweldig hoeveel technische en organisatorische zaken jullie uit handen nemen van de mensen die inhoudelijk bedenken wat er verteld moet worden.”