Tip!

Training lenig denken voor ambtenaren

Utrecht Ambtenaren Persoonlijke ontwikkeling
10
Max. deelnemers
1
Aantal dagen
Utrecht
Locatie
€ 569,-
Investering

Als medewerker van de gemeente wordt met regelmaat een beroep gedaan op uw creativiteit en probleemoplossend vermogen. Daarbij verandert de wereld om ons heen ook nog eens razendsnel. De kunst is daar flexibel op in te spelen, om lenig te denken. Als lenige denker bent u slagvaardig. U bent in staat buiten de gebaande paden te treden, te vernieuwen en aan te sluiten op de energie van de netwerksamenleving. Daar ligt een grote maatschappelijke behoefte en een kans!   

In deze online training leert u met technieken voor creatieve denkkracht uw routines te doorbreken en buiten de gebaande paden te treden. Dat stelt u in staat om originele ideeën en oplossingen te bedenken en nieuwe kansen te scheppen, zowel voor uzelf als voor de doelgroepen met wie u werkt.

 

U maakt kennis met vaardigheden die aan de basis van creativiteit liggen, zoals het wisselen van perspectief, flexibel associëren en het uitstellen van uw oordeel.

De training Lenig Denken is een actieve, praktijkgerichte, training: aan de hand van opdrachten en casussen uit uw eigen dagelijkse praktijk rekt u uw eigen denkkaders steeds verder op.

In de middag ervaart u hoe u met technieken voor creatieve denkkracht snel en gestructureerd op nieuwe ideeën kunt komen. U leert het creatieve proces direct en actief toepassen.

Het boek Lenig denken is bij de prijs inbegrepen.
 
Voor wie

Deze ééndaagse training is geschikt voor iedereen die tijdens de corona-crisis wil vernieuwen, geïnspireerd wil worden of behoefte heeft in een energie-boost.

Aantal deelnemers: max 10

De Fysieke training is telkens vanaf 9.30 uur (met inloop 9.15uur) tot 16.30uur. 

Coronaproof: Wanneer een fysieke uitvoering niet mogelijk is wordt de workshop online uitgevoerd.

Wanneer online, is de online training is telkens vanaf 09.30 – 15.30 uur (2 x 2,5 uur en uur lunchpauze)
Na inschrijving ontvangt u een link naar de online omgeving. Wij werken met ZOOM.

 

 

De training is in handen van een ervaren trainer met jarenlange ervaring in het leren van technieken om creatieve denkkracht te ontwikkelen en routines te doorbreken en tegelijk originele ideeën en oplossingen te bedenken en nieuwe kansen te scheppen. De aanpak is waar nodig theoretisch, maar bovenal interactief, praktijkgericht.

Ook interessant voor u