Praktijksessies Wnra

AmbtenarenBedrijfsvoering
15
Max. deelnemers
0.5
Aantal dagen
€ 310,-
Investering

Op 1 januari 2020 is de Wnra een feit!

De Wnra regelt dat ambtenaren zoveel mogelijk dezelfde rechten en plichten krijgen als werknemers in het bedrijfsleven en daarnaast komt er een nieuwe (gewijzigde) Ambtenarenwet. Daarvan merken ambtenaren weinig in hun dagelijkse werk.

Voor de medewerkers van P&O en HR-afdelingen verandert er wel veel. De basis van het werken wordt gebaseerd op een ander rechtssysteem. Om de vragen en casussen die daarmee samenhangen te kunnen beantwoorden zijn een aantal praktijksessies georganiseerd.

Daarnaast zijn er diverse verdiepende modules voor de P&O adviseurs en juristen die op meer gedetailleerd niveau de Wnra moeten kunnen toepassen.

In deze praktijksessies van een halve dag worden aan de hand van vragen en actuele casussen de theorie en de praktijk verbonden. Door middel van een uitgebreide vragenlijst worden de leervragen geïnventariseerd die vervolgens dienen als input voor de bijeenkomst.

Als voorwerk is het doorlopen van de E-learning Wnra verplicht.

De kwaliteit van de praktijksessies wordt gegarandeerd door de inzet van docenten met juridische ervaring. De sessie wordt begeleid door één vaste docent.

Ook interessant voor u