Tip!

Online training lenig denken voor ambtenaren

Online Ambtenaren Persoonlijke ontwikkeling
10
Max. deelnemers
1
Aantal dagen
Landelijk
Locatie
€ 498,-
Investering

Als medewerker van de gemeente wordt met regelmaat een beroep gedaan op je creativiteit en probleemoplossend vermogen. Daarbij verandert de wereld om ons heen ook nog eens razendsnel. De kunst is daar flexibel op in te spelen, om lenig te denken. Als lenige denker ben je slagvaardig. Je bent in staat buiten de gebaande paden te treden, te vernieuwen en aan te sluiten op de energie van de netwerksamenleving. Daar ligt een grote maatschappelijke behoefte en een kans!   

 In deze online training leer je met technieken voor creatieve denkkracht je routines te doorbreken en buiten de gebaande paden te treden. Dat stelt je in staat om originele ideeën en oplossingen te bedenken en nieuwe kansen te scheppen, zowel voor jezelf als voor de doelgroepen met wie je werkt.

Je maakt kennis met vaardigheden die aan de basis van creativiteit liggen, zoals het wisselen van perspectief, flexibel associëren en het uitstellen van je oordeel. De training Lenig Denken is een actieve, praktijkgerichte, online training: aan de hand van opdrachten en casussen uit je eigen dagelijkse praktijk rek je je eigen denkkaders steeds verder op. In de middag ervaar je hoe je met technieken voor creatieve denkkracht snel en gestructureerd op nieuwe ideeën kunt komen. Je leert het creatieve proces direct en actief toepassen.

Het boek Lenig denken is bij de prijs inbegrepen.

Voor wie
Deze ééndaagse online training is geschikt voor iedereen die tijdens de corona-crisis wil vernieuwen, geïnspireerd wil worden of behoefte heeft in een energie-boost.

Aantal deelnemers max 10
De ONLINE training is telkens vanaf 09.30 – 15.30 uur (2 x 2,5 uur en uur lunchpauze)

Na inschrijving ontvangt u een link naar de online omgeving. Wij werken met ZOOM.

_____________________________________________________________

De Fysieke training is telkens vanaf 9.30 uur (met inloop 9.15uur) tot 16.30uur. 

De training is in handen van een ervaren trainer met jarenlange ervaring in het leren van technieken om creatieve denkkracht te ontwikkelen en routines te doorbreken en tegelijk originele ideeën en oplossingen te bedenken en nieuwe kansen te scheppen. De aanpak is waar nodig theoretisch, maar bovenal interactief, praktijkgericht.

Ook interessant voor u