Incompany: samen leren met vakgenoten

29 sep. 2020

Scenariodenken. Innoveren. Gemeentefinanciën. De Wnra en Wvggz. Zomaar een greep uit onderwerpen waar gemeenten zich mee bezig houden. Niet gek als u binnen uw gemeente meer collega’s een training over hetzelfde onderwerp wil laten volgen. Samen met u staan we graag aan de lat van die training: helemaal op maat en aangepast aan uw wensen. We hebben op een rij gezet hoe we aan de slag gaan met uw incompany training.

Een bedrijfstraining voor en door vakspecialisten
Van bestuur en veiligheid, fysieke leefomgeving tot sociaal domein. Op ieder onderwerp hebben wij onze eigen leerspecialisten. Als u ons belt of mailt met uw vraag, zorgen wij dat onze adviseur die gespecialiseerd is in trainingen over dit onderwerp contact met u op neemt.

Zo heeft u altijd een partner die mee kan denken over de incompany training en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied voor deze opleiding. Samen met u bespreken we alle leervragen en behoeften. En heel belangrijk, we nemen daarin ook onze ervaring mee van andere deelnemers die eerder een training volgden over dit onderwerp. Ook kijken we wat de beste manier van trainen is. Digitaal? Op locatie binnen de richtlijnen van het RIVM? Of juist in een hybride vorm.

Samen met een docent gaan we daarna aan de slag om de leervraag van uw inhouse training te bespreken. Wat is de juiste vorm voor deze interne opleiding? Hoe zorgen we dat de incompany past bij de wensen van uw gemeente? En hoe zorgen we dat alle leerdoelen omgezet worden naar de praktijk? Komen de allerlaatste vakontwikkelingen aan bod?

Maatwerk voor uw incompany training
Al deze informatie zetten we om in een offerte op maat. Hierin staat helder wat u van ons kan verwachten en wat wij van u nodig hebben om te zorgen dat de inhoud van de interne opleiding voldoet aan uw wensen. Van de logistiek tot de inhoud gaan we na uw akkoord aan de slag.

Meer weten? Neem contact op met een van onze adviseurs.