De VNG academie werkt samen met De Rijksacademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO).

22 nov. 2018

De VNG academie werkt samen met De Rijksacademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO). Zij organiseren op 11 december een webinar met Perry van der Weijden van Rijkswaterstaat. Hij vertelt hoe je digitalisering invoert in een traditionele organisatie en geeft daarbij praktijkvoorbeelden. De webinar is van 15:30 - 16:30 uur. Dit webinar is ook interessant voor gemeenten en brengen we daarom graag onder de aandacht.

Aanmelden voor de webinar
Meld je aan, ook als het op dat moment niet uitkomt want je kunt de webinar op een later moment terugkijken. Je krijgt een seintje vlak voordat de webinar begint. Maar ook op het moment dat je het kan terugkijken.
Bekijk ook onze webinars met Geert Wind en Jim Stolze.

Data governance
RADIO biedt vijf losse sessies aan over data governance bij vijf Rijksorganisaties. Vragen die hierbij centraal staan zijn: hoe bewaak je, beheer je en verbeter je de kwaliteit van data in je organisatie en hoe kun je die data gebruiken om je werk te verbeteren? Bekijk een introductiefilmpje over data governance.

Videoregistratie sessies data governance
Bekijk de videoregistratie van de sessie data governance bij het Centraal Bureau voor de Statistiek, de Politie en Rijkswaterstaat. Binnenkort vind je ook de videoregistratie van de sessie bij de Belastingdienst en de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).